2012. április 27., péntek

Körhinta

Hmmm... Esztert továbbra is csak hallgatom és hallgatom és ezzel újabb és újabb csodálatos számokat fedezek fel! Most épp a Carrousel-t (Körhinta) szeretem a legjobban, ami egy francia szám és Eszter duettet énekel Edouard Baer-rel. Bármelyik francia énekesnő megirigyelhetné, a nagyzenekari kíséret pedig csak emel a hangulatán, pláne az a rész, ami a vonósoké! Végre meg is találtam a neten: http://soundcloud.com/gatos-ivan/09-k-rhita-carrousel-feat

Mint zeneszerző, olyan őszintén és olyan költőien mesél valódi (és érett emberi) érzésekről, megélt tapasztalatokról, de mégsem tűnik kitárulkozónak, engedi, hogy a magaménak érezzem a gondolatait és behelyettesítsem a saját kis világomba.. Nekem nagyon jól esik, nagyon közel áll hozzám ez az édesbús hangulat, ami nem szomorkás, inkább merengő, néhol kicsit ironikus, sőt önironikus..

Tegnap hazafelé menet, valahogy rám tört, mennyire várom már a nyarat! A szüntelen napsütést, a naptej illatát a bőrömön, a könnyed kis papucsokat, a jóízű nyáresti beszélgetéseket, a strandolást, a napozást egy jó Nők Lapjával. Sárával most biciklit is tervezünk venni majd, olyan jó lenne időnként kicsit kirándulni vele, akár itt a városban kerekezni, vagy kicsit messzebb, a környező falvakat, városokat két keréken felfedezni, az első kosárba bedobni egy pár szendvicset meg üdítőt vagy egy plédet is nekiindulni! Pl. egyszer szívesen kipróbálnám, hogy Érdre megyek vele, rég nem láttam az ottaniakat.. Persze nem az autópálya felé :) Főként, hogy Gábor unokatesóméknál megszületett az 5. gyerkőc, Kirilla Zalán. Sikerült a tervük és leköröztek minket ;)

Szombat-vasárnap pedig Csepelen leszünk! Annyira várom már, olyan felüdülés ha ott vagyunk, szellemileg főként és érzelmileg is. Mint egy kis oázis, a béke szigete..

Hétfőn találkozom az ifjú párral is megbeszélni a részleteket, szerencsére lesz videós az esküvőn :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése