2018. január 16., kedd

Képtalálat a következőre: „nézőpont párkapcsolat”Hogy is találhatnánk egy tökéletesen megfelelő személyt magunknak??
Még ha nagyon szeretünk is valakit, mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amiért egyik nap nagyon szeretjük, másik nap meg ugyanazért  nagyon nem!
Például, hogy valaki milyen nyugodt és türelmes, milyen jó természetű!  De másnap meg azt akarnánk, hogy legyen gyors és határozott és ne gondolkodjon már annyit egy helyzetben. Vagy általában véve izgalmas lehet, ha valaki nyüzsgő, sodró és temperamentumos, de következő nap meg azt szeretnénk, hogy egy egyszerű mindennapi szituációban vegyen már vissza, nem kéne ilyen hirtelen felindulásból vagy forrófejjel reagálnia!

A való élet számbavehetetlenül sokféle helyzetet teremt. Senki nem tud minden helyzethez igazítva maradéktalanul a legjobban, legésszerűbben viselkedni, reagálni és a párja kedvére sem tud mindig tenni, vagy az ő egyetértését kivívni. Még a legideálisabb ember is lehet fáradt, türelmetlen, ideges, beteg vagy szomorú.. Szóval nem szabad attól megijedni, ha valaki iránt esetleg "hullámzó" érzéseink vannak, ha néha úgy éreznénk, hogy "csalódtunk" benne, mert meg kell tanulni, hogy ugyanazt a személyt is képesek vagyunk mi is (akár egy nap többször is) többféleképpen látni. Ráadásul ugye ez nemcsak rajta múlik, hanem rajtunk is. Minket is befolyásolnak az aktuális érzelmeink, a hangulatunk.. De mindenkinek van egy alapvető karaktere, egy általános hozzáállása és ezt kell szem előtt tartani!

A nézeteltérések miatt nem szabad elfutni, vagy feladni. A következő kapcsolatban is lesznek! Nincs ideális személy. Minden és mindenki mozgásban van. Velünk együtt..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése