2013. augusztus 11., vasárnap

Alig vagyok mostanában itthon.. Igyekszem a lehető legjobban kihasználni a nyár, a jóidő minden napját! :) Sokat vagyok barátokkal, Nóriékkal is hetente próbálunk. Vagy a múltkor Edináéknál tartottunk egy fergeteges rakott krumplis - zenés estét :) És igen! Végre összeállítottuk mind a 4 számot, amivel készülünk az esküvőre - még Bery & Váczi Eszter, Egyedül c. száma került be a repertoárba, hogy legyen egy teljesen magyar szám is, amit jól ismer és dúdol velünk a közönség. Ha minden igaz, jövő héten felvesszük videóra is a próbát, úgyhogy végre lesz mit mutatnom Nektek :) Remélem majd kitehetem youtube-ra is.

Tegnap voltunk kint Dunaharasztiban kenuzni, ahogy tavaly augusztusban is. Szinte hihetetlen, hogy az már egy éve volt.. Ugyan most kicsit lehűlt az idő, de még így is nagyon kellemes volt ringatózni és evezni a csendesen hömpölygő holtágon. A víz szinte melegebb volt, mint a levegő. A sporttelepről nyílik a kilátás a HÉV felüljáróra, amit a képen láttok, alatta szoktunk elevezni, mikor nekiindulunk :)
Bográcsban főtt a paprikás krumpli, még fasírt is sült ki estére. Nagyon jó volt a hangulat, sokat mókáztunk :) És olyan jólesett kicsit vonatra ülni, kizökkenni a nagyvárosból, élveztem, ahogy egyre falusiasodik a táj és a panelek sorát felváltják a családi házak. Nagyon szeretek amúgy is vonattal utazni, olyan kellemes, egyedi hangulata van! Főként ha társasággal teheti az ember. Mivel idén a 4. házasságkötés lesz a mi gyülekezetünkben, amire készülünk, ezért most hirtelen lett nálunk egy csomó friss, fiatal kis házaspár, tehát jöttek is új fiatalok hozzánk. Új barátok, új lehetőségek! Tervezgetjük is, hogy hogyan ismerjük meg még jobban egymást, milyen közös programokat csináljunk..

Nagyon várom már az esküvőt, gondolkodom is rajta, hogy be kéne szerezni valami különleges kis egyberuhát. Szeretném kicsit megcsináltatni a hajam, meg végre kipróbálni a műszempillát :) Egyébként a természet nem nagyon enged az eredeti elképzeléséből és főleg így nyáron állandóan kiszőkülök :) A sötétebb festéket folyton ledobja a hajam. Úgyhogy most nem nagyon dolgozok ellene, sőt valahogy kedvet is kaptam újra a világosabb hajhoz. Talán azért is, mert a környezetem állandóan azzal nyüstöl, hogy legyen újra hosszú, szőke hajam. Sokat is nőtt, mióta nyár elején levágattam. Nem is tudom. Még gondolkodom a témán :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése