2013. augusztus 3., szombat

Agárdi napsugár

Ha majd visszaolvasom a blogot és ehhez a bejegyzéshez érkezem, biztosan nagyon kellemes emlékek és érzések fognak elárasztani <3

Ma - idén először - egy nagy közös strandoláson voltunk! Igazi strandidő volt, kellemes volt a tó vize, szabad szombatos is voltam és Sára már hetek óta tervezett egy nagyobb csapatot az agárdi Napsugár Strandra. A koránkelők együtt indultak reggel vonattal, majd az autóval érkezők is csatlakoztak. Többféle budapesti gyülekezetből, Székesfehérvárról és a Velencei-tó környékéről is jöttek fiatalok. És nagyon jó volt a hangulat :) Sokat beszélgettünk, ismerkedtünk, játszottunk és persze fürödtünk. Edináék is jöttek, Petiék is. Szóval együtt voltunk mind a négyen testvérek :) Annyira jól esett ez a lassan hömpölygő, kellemes nap, ami csak a kikapcsolódásról szólt. Nagyon kellemes gyermekkori emlékeket idézett fel bennem, amikor még szinte az egész nyarat az orfűi strandon töltöttük. Olyan jól esett a víz, az úszás, a pancsolás, a pokrócon heverészés.. És végre jó színem is lett, nem olyan szolis barna, hanem az az igazi, természetes nyári barnaság, amikor az ember napszítta tincsekkel és a víztől kicsit kipirosodott szemekkel tér haza.. Amúgy a strand nagyon kellemes volt, a belépő sem volt drága, a büfékben sem voltak elszállva az árak. Sőt, annyira Balaton hangulatot árasztott az egész!

És annyira jó arra gondolni, hogy ez még csak a kezdet! Hiszen közeleg már a szabadság és augusztus közepén - az esküvős fellépésünk után - Sárával és két kedves barátnőnkkel irány Siófok-Sóstó egy teljes hétre! Foglaltunk egy bájos kis apartmant, közel a vízhez. Már annyira várom!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése