2012. október 4., csütörtök

A héten..

Jó érzés látni, hogy mostanában egyre több régi bejegyzésemet nézitek vissza, kedves Olvasóim :) Gondolatokat, zenéket, képeket is. Lassan-lassan kezd már egy kis gyűjtemény lenni ez az oldal - nekem is!

A keddi beszélgetés a két villamosmérnök sráccal, nagyon jól sikerült - este 10-ig ott voltunk és csak úgy záporoztak a kérdések! Ők is és mi is várjuk már a következő találkozást!
Mazda Demio

Meg is érkeztek hozzánk tegnap este anyáék. Méghozzá kalandosan, mert útközben eladták a kocsit :) Viszont Pesten máris vettek egy új autót, amit már otthon kinéztek, egy Mazda Demio-t. Amit még egyelőre át kell iratni, stb. Vagy holnapra lesz kész, vagy hétfőre.. Van benne minden, ami kell, amire vágytak: szervó, 4 légzsák, vonóhorog, tetőcsomagtartó.

A héten egyik nap, egy barátnőm tanácsára végigsétáltam a Markó utcán, ami tele van felsőfokú bírósági intézményekkel és mindenhova beadtam személyesen egy-egy önéletrajzot. Ő még annak idején így talált állást! Ki tudja, még ez is jól jöhet, akár később is! Holnap megyek 1 napra dolgozni, helyettesíteni recepción - azért mindig befolyik egy kis bevétel valahogy :) Hétfőn pedig egy érdekes interjúra készülök, az Országos Meteorológiai Szolgálathoz egy titkársági állásra és a különleges benne az, hogy ez egy kormánytisztviselői állás. Talán így egy kicsit magasabb besorolásba kerül a bértáblán :) Kíváncsi leszek, milyen lesz! Jó lenne már megállapodni valahol..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése