2013. március 13., szerda

Hát, az elmúlt egy-két hét bővelkedett eseményekben és váratlan fordulatokban..

Többek közt megjártam egy kétfordulós interjút egy irodavezetői állásért egy vezető marketinges cégnél, aminek az lett a vége, hogy engem választottak. Igen ám, csakhogy közben bejelentkezett az Origo megint, hogy elindult a procedúra és ha én is úgy akarom, hamarosan felvennének.. Na most mit csináljak? Mondhatnám, hogy na persze, az a problémám, hogy válogathatok az állásokban, de azért ez korántsem ilyen fekete-fehér. Sok mindent mérlegre kellett tennem, azt is, hogy valójában milyen munkát szeretnék végezni a későbbiekben. És talán leginkább ez lett a fontos. Most, 7-8 év munkatapasztalattal a hátam mögött érzem igazán, hogy hova változtam személyiségben, mi az, amiből már elég volt és amin hamar meglátszana már, hogy demotivált lettem. Ezt pedig hamar kiszúrják a cégek és biztos, hogy később konfliktusforrássá válik. Általában nem jellemző, hogy ilyen dolgokon törhetném a fejem, mert leginkább a létfenntartás a tét, mikor munkát választok. De most lehetőségem nyílt másféle preferencialistát állítani. Szóval nagy nehezen eldöntöttem, hogy inkább várok tovább az Origo-ra. És ha mindez nem lenne elég, tegnap este is kaptam egy ajánlatot, ami tényleg meglepetésként ért. Egy vállalkozónak segítek Pécsen munkaerőt találni, amennyire tudok és egyeztetéseinknek az lett a vége, hogy engem is behívott interjúra, sőt munkát is ajánlott.. Egy testvér ismerősöm adott nagyon jó tanácsot, aki nem mellesleg most is ennél a vállalkozónál dolgozik. Olyan lehetőséget válasszak, ahol a legtöbb időm marad Jehovára.. Szóval mérlegre kell tenni az elvárásokat, a munkaidőt és beosztást, az utazásra szánt időt, stb. Igen-igen, éppen úgy, ahogy a hétvégi Őrtorony-cikkben volt :) Nekem nem kevesebb fejtörést és aggodalmat okoz mindebben jól dönteni, mint mikor állást keresek. Néha érzem is, hogy nagyon jól jönne egy férj a háznál, aki segít elhatározásra jutni :) De egyelőre tovább edződöm a fontos döntések meghozatalának terén.. Imáim állandó tárgya a bölcs döntés munkafronton..

Közben csinálom az úttörő-szolgálatot, visszük a meghívókat és Ilonámat is igyekszem tovább építeni, segíteni. Remélem minél többen eljönnek majd az Emlékünnepre :) Idén egy hotelben fogjuk megtartani, mivel a Királyság-termünket 4 gyülekezet használja. Most hétvégére hazamegyünk, méghozzá Hajnikával :) Bár sajnos nagyon rossz időt jósolnak, úgyhogy készíthetjük újra a csizmákat néhány napra. Pedig a héten már elővettem egyszer a tavaszi kabátot és néhány kis cipellőt. Még egy fotóval is adós vagyok a hajam színéről :) Igaz, azóta megint kopott azért a fénye, fel kéne majd fedezni valami jó, vöröses festéket.. Meg közben azért már nőtt is, mióta a múltkori képet csináltam. Azt hiszem, most növesztem is egy kicsit...

Hmm.. és még annyit a végére, hogy amire újra nagyon vágyom, ha egy kicsit tudok majd megint költeni rá, az a kulturális élmény. Nagyon szeretnék újra menni Váczi Eszter vagy épp Harcsa Veronika koncertre, megnézni Gájer Bálintékat az Orfeumban vagy benevezni valami jó kis fotókiállításra. Arról nem is beszélve, hogy Richard Bona újra Magyarországra jön a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése