2012. augusztus 2., csütörtök

Néhány napra eltűntem egy kicsit, de most újra jelentkezem, kicsit megfrissülve, némi dizájn váltással is fűszerezve! Remélem tetszik az oldalam új arculata, írjátok meg!

Apropó, ígértem egy képet az új, nyári frizurámról, hát íme ---->

Nyaralásra készülünk - végre! Már csak ma vagyok a munkahelyen, holnaptól szabadságon leszek, egész jövő hét végéig. Hétvégén Agárdra megyünk, aztán Orfűre hét elején, majd csatlakozunk Edináékhoz Gyenesdiáson. Onnan jövünk haza vasárnap. Csak napfény, strandolás, pihenés és jó programok. Remélem végre lesz már egy kis barna színem is így a nyár végére :) Szerencsére jó az idő, igazi kánikulát mondanak a következő hetekre, végre a vendégházunk is tele van otthon. Orfű csodálatos hely, de sajnos az utóbbi évek nem nagyon kedveznek a hajdan szebb napokat is látott falusi turizmusnak. Sokan a létfenntartásukért küzdenek. A gombamódra szaporodó vidéki wellness hotelek leküzdhetetlen konkurenciát jelentenek. Nincs más lehetőség, mint az igényes, minőségi szállásadás szinten tartása és a szolgáltatások bővítése, amennyire lehet.

Ami a bútorokat illeti, mostanában annyi költség merült fel, hogy egyelőre jövő hónapra halasztottam az ágyvételt. De egy szép polcos szekrényt, ha minden igaz, sikerül a héten elhozni, már nagy szükségem van rá. Szerencsére itt van a közelben és jutányos áron sikerült hozzájutni. Az étkező barna színét is egészen megszoktuk már, szakértő vélemény szerint nem érdemes hozzányúlni, úgyhogy meghagytuk, ahogy vettük. Mára meg is szerettük :)

Szokás szerint sok új tervet forgatok mostanság a fejemben, munka terén és hobbik terén is. De leginkább szellemileg vannak most új céljaim. Egyelőre megtettem a lépéseket és kitartóan imádkozom, szóval meglátjuk, hogy alakulnak majd a dolgok..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése