2012. május 26., szombat

Millenáris / GNS koncert

Hazaértünk.. Jó volt :) Kint voltunk a Millenárison a "Hallás világa" nevű rendezvényen. Nagyon kellemes volt a park, ennyire egészen hátul nem is nagyon jártam még. Ja de, egyszer a Dining Guide-on. Szóval mindenfelé apró spot lámpák, csillogó vízfelületek, finom dús zöld fű, babzsákfotelek, apró szövött szőnyegek várták a látogatókat. Ez utóbbi kettőből mi is magunkévá tettünk néhányat :) Leginkább a GNS miatt mentünk ki, végigtapsoltuk, -fütyültük és -táncoltuk a szokásos módon a szokásosan nagyon jó hangulatú koncertet! Rengeteg fotós és videós is volt, azt hiszem figyelem majd a különböző médiákat, hátha valahol megjelenünk :)
Mire igazán beesteledett, Palya Bea jóformán egymaga töltötte meg a színpadot és körülötte levő hatalmas teret. Bár az ő stílusa nem igazán áll közel hozzám, azt el kell ismerni, hogy nagyon autentikus hangulatot tud varázsolni és félelmetesen jó hangja van. Nem mellesleg pedig hatalmas pocakkal állt ki a színpadra. 
Most elcsábultam és újra az Eurovíziót nézzük, a döntőt. Jut eszembe, örülünk Gigi sikerének! Azt kívánom, hogy maradjon ilyen természetes, szerény lány mindig. Tényleg ritka módon tehetséges. Öröm hallgatni! Pl. Beyonce, Love on top c. számát a mai napig visszahallgatjuk tőle :) 
Visszatérve a Millenárishoz, visszatérnénk még oda a későbbiekben, nagyon jó hangulatú hely, igazán!

És íme a bizonyíték :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése