2012. december 24., hétfő

Na tessék.. Lebuktam.. :) Így van ez. Mindig kell a pozitív visszacsatolás. Hogy értékesnek és szeretetreméltónak tartanak bennünket. És egy nő talán még több energiát fektet ebbe, mint egy férfi.. Kicsit ironikus a következő pár sor, de van benne igazság.

"Így alakult ki a “Fogadd el önmagad” szlogen.
A nő alapvetően elfogadja magát, ha valaki elfogadja őt. Ha szeretik, akkor aranyos puha plüssnyuszinak érzi magát, ha pedig nem szeretik, akkor egy szélben sodródó kiürült konzervdoboznak. Mivel van olyan helyzet, hogy emberi lényt hirtelen nem tud honnan előrántani, és tegyük fel, hogy kutyát/macskát/gyerkőcöt (=végtelen szeretetforrást) még nem szerzett maga mellé, máshonnan kell megoldania a dolgot. Itt jön a képbe a magazin (könyv, blog, stb) és a sorok közül mosolygó pszichológus. Egyszerűen valaki kell, aki hiteles személy, és azt magyarázza, hogy “igen, Gabi, TE csodálatos vagy, SZEMÉLYESEN TE, igen, senki más, ez itt Rólad szól”, amiben persze az a vicces, hogy a magazint akárhányan megvehetik, és akkor mindenkinek szól – de nem, ennek dacára a dolog működik.
...
A másokra gyakorolt hatás képessége az a tulajdonság, amit a nő a legjobban félt. Akkor és csak akkor fogadja el magát, ha ezzel minden rendben van. Úgyhogy mindig segítsünk neki rendben tartani."

(forrás: nofejto.cafeblog.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése