2012. december 3., hétfő

Nagyon jó volt Zsuzsiékkal ez a hétvége! :) Egészen nemzetközi hangulatot varázsoltak nekünk, olyan jó volt, hogy meséltek a bécsi, angol nyelvű gyülekezet munkájáról, a testvérek sokféleségéről, arról, milyen törődést és figyelmességet mutatnak egymás iránt a családok, házaspárok, egyedülállók, egyszóval mindenki! Ilyenkor sokkal inkább érzem, hogy tényleg egy igazi nemzetközi családhoz tartozunk, annyira sokszínű a testvériség világszerte! Biztosan emlékeztek még a nyári, bécsi kongresszuson készült képekre, azok mindent elmondanak! És persze Gábornak is nagyon örültünk, most volt a diplomaosztója az EBI-n. Egy távoli, borsod megyei településre szól a megbízatása. Nem kis önfeláldozás! Nagy változás lesz ez most az ő életében, de biztosan áldás kíséri majd :)

A munkámat is élvezettel végzem! Ma például a következő évi Jövő Konyhája pályázat plakátjait hoztam el a nyomdából és igyekszünk minél több iskolát elérni vele, ahol lakberendezést - tervezést tanulnak, hogy megjelenhessünk náluk, faliújságon, hírlevélben stb. Ma 2 iskolában is jártam, nagyon kellemes élmény volt, mindkét helyen szívesen fogadtak, jó kapcsolatba kerültünk. A héten még további 5 iskolába kell majd eljutnom. És közben képekkel is dokumentálom, hogy a pályázatok kikerültek a faliújságra. Ezen az oldalon igyekszünk, igyekszem aktív lenni, ha tetszik, kedveld te is: http://www.facebook.com/jovokonyhaja
A Getro-ba is mindig szívesen jövök :) Mindig szeretettel várnak, nagyon jó a légkör és sokszínű, azt is szeretem benne. Ösztönöz is - akárcsak ez a hétvége - hogy fejlesszem magam angolból. Már nagyon itt volna az ideje, hogy felhozzam magam felsőfokra. Mert most inkább csak úgy érzem, hogy felejtek és ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak. Az angol mindenhova kell.
Szóval az idő sajnos egyre rosszabb, egyre sötétebbek a napok, de én mostanában szerencsére nem hangolódom le, élvezem, hogy végre felpörgött az élet :) A tánccal is jól haladok, szeretnék még fejlődni benne. Szóval igazán nem unatkozom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése