2013. április 25., csütörtök

VIP








Az élet kiszámíthatatlan! Talán el sem képzeled, hogy a következő hét, de akár a holnapi nap is mit tartogat Neked :))) Megérte annyit imádkozni, hogy váljon egyértelművé, hova is kell mennem..

Tegnapelőtt eldőlt sorsom, mintha nem is lett volna az elmúlt hosszú hónapok dilemmája! Úgyhogy tegnap volt az 1. munkanapom a VIP-nél :))) A csapat nagy szeretettel fogadott, a főnököm is testvér és a 4-ből 2 másik kollégám is, de a többiek is nagyon aranyosak :)) Az üzletünk szép és elegáns!

Munka rengeteg van - hála istennek, hiszen ettől megy az üzlet. Leginkább okostelefonokat és hozzá kapcsolódó tartozékokat forgalmazunk. Szóval nagy a pörgés és rengeteg az új infó. Zsong a fejem még.. Az ügyfelek csak jönnek és jönnek, személyesen, telefonon és interneten. Mi pedig adjuk a "vásárlási élményt" :) Nagyon nagy hangsúly van a kedvességen, a segítőkészségen, mindenki kap ajándékot, hogy a vevők a lehető legelégedettebben távozzanak tőlünk. Bár nekem még rengeteg termékismeretet is el kell sajátítanom. De jó csapattal nem nehéz! Segítenek és bíznak bennem nagyon - és ez szárnyakat ad! Nem lesz könnyű a következő időszak, sok a tanulnivaló, de nagyon élvezem ezt a megnövekedett felelősséget! Később én a vezetőknek leszek a segítsége és irodából, kiemelt ügyfelekkel fogunk foglalkozni. De egyelőre nagyon jó gyakorlóterep az üzlet és a vásárlók. Csak hab a tortán, hogy itt van a közelben a bolt és az iroda még közelebb lesz - sétával egy jó 10 perc otthonról :) Elhatározásom, hogy szeretnék itt kitartani, sokat tanulni, fejlődni és a legjobbat adni magamból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése